Συνταγή 100 ετών που μου έμαθε η πεθερά μου! Το πιο απλό και νόστιμο.

Ένας νέος τρόπος ψησίματος ψωμιού!

Τόσο εύκολο και νόστιμο!

Δεν αγοράζω πια ψωμί!

Νέα Τέλεια Γρήγορη Συνταγή Ψωμιού!

Το ψωμί στο φούρνο είναι καλύτερο από το μαγαζί!

Τόσο λίγος χρόνος για αυτό.

Το ψωμί περιέχει ένα ελάχιστο από τα πιο απλά συστατικά και δεν περιέχει χημικά.

Ψήστε μαζί μου σπιτικό ψωμί! πώς να μαγειρέψετε Δείτε στο βίντεο μου.

Φροντίστε να δοκιμάσετε αυτό το σπιτικό ψωμί στο σπίτι – θα το λατρέψετε και θα το ψήνετε κάθε μέρα! Μάθε να ψήνεις λευκό ψωμί! Ψήστε ψωμί με τη Μαρία.

Συστατικά: Γεια! 200 ml ζεστό γάλα. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. 7 γραμμάρια ξηρής μαγιάς. Ανακατέψτε καλά. Εγγραφείτε, κάντε like! Θα ειμαι πολυ χαρουμενος! Καλύψτε και περιμένετε 10 λεπτά σε ζεστό μέρος. Μετα απο 10 λεπτα. 2 αυγα. 100 γρ βούτυρο λιωμένο. 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Ανακατέψτε καλά. 470 γραμμάρια αλεύρι σίτου. Ζυμώνουμε τη ζύμη. Σας αρέσουν οι συνταγές μου; Γράψε μου ένα σχόλιο! Η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική για μένα! Αφήνουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 50 λεπτά. Τυλίξτε τη μπάλα όπως κάνω εγώ. Δώστε σχήμα 26 εκ. και περγαμηνή (αλλά κάθε σχήμα θα κάνει). Πρέπει να ισιώσετε τη ζύμη. Περιμένουμε άλλα 20 λεπτά. Κάντε μερικές τρύπες στη ζύμη. 1 αυγό Βουτυρώνουμε το ψωμί. Ψήνουμε στους 180°C για 20-25 λεπτά. Ετοιμος! Υπέροχο σπιτικό ψωμί! Πολύ μαλακό και νόστιμο ψωμί! Εγγραφείτε, κάντε like, σχολιάστε και κοινοποιήστε! Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε! Καλή όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση