Νηστίσιμο frosting χωρίς ζάχαρη
Υλικά
3 πολύ ώριμα και μαλακά αβοκάντο (κομμένα σε κομμάτια)
2/3 φλ. κακάο (σκόνη)
2/3 φλ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
1/2 φλ. (περίπου) κρέμα καρύδας (παχύρρευστο γάλα καρύδας σε κονσέρβα)
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το frosting χωρίς ζάχαρη
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα και να σχηματιστεί μια μους σαν βουτυρόκρεμα.
Βάζουμε το vegan frosting frosting χωρίς ζάχαρη σοκολάτας σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και το παγώνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Γαρνίρουμε κέικ, cupcakes, τούρτες, μπισκότα και ό,τι άλλο μας αρέσει.
Όσο περισσέψει, απολαύστε το με το κουτάλι γιατί αυτή η super food συνταγή μας κάνει καλό!