Πύρινος Λόγιος : “Και είδον µίαν εκ των κεφαλών του Θηρίου ως πεπληγωµένην…” Σήµανε η Αρχή του Τέλους του;

Άλλο θέµα είχα επιλέξει να αναλύσω, άλλο µου προέκυψε! Κι αυτό συνέβη σήµερα το πρωί, όπου άνοιξα τα µάτια µου πίνοντας έναν καφέ και ανέτρεξα στο email µου για να λάβω την πρωινή ηλεκτρονική αλληλογραφία µου. Κάποια στιγµή το βλέµµα µου έπεσε σε ένα (από τα πολλά) email που λαµβάνω από τον αγγλικό “The Guardian” και η έκπληξή µου έπιασε ταβάνι. Κυριολεκτικά ΔΕΝ πίστευα σε αυτά που διάβαζα! Ο Guardian, o βρετανικός Guardian, o πλήρως εναρµονισµένος µε την νεοταξίτικη εντολή που απαγορεύει την … “άλλη

απόψη” Guardian, να…κονιορτοποιεί το Παγκόσµιο Οικονοµικό Φόρουµ και να επιτρέπει σε αρθρογράφο να το αποκαλεί ως…Φωλιά Εχιδνών!

Πάλι καλά που δεν έπεσα ξερός πρωϊνιάτικα!

Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Σε προηγούµενο άρθρο µου µε τίτλο “Το Όνοµα του Θηρίου”, έκανα

…το παράτολµο να προσπαθήσω να δώσω περισσότερο νόηµα στο αρχικό κοµµάτι του κεφ. 13 του βιβλίου της Αποκαλύψεως του Ιωάννου, περιγράφοντας τον ρόλο του Παγκόσµιου Οικονοµικού Φόρουµ (WEF) στα παγκόσµια δρώµενα και φυσικά τον ρόλο του επικεφαλής του φόρουµ, τον περίφηµο Κλάους Σβάµπ και ταυτίζοντας το µε το “Θηρίο” που περιγράφει ο Ιωάννης.

Η άποψη µου – χωρίς να είµαι ούτε Θεολόγος, ούτε ιερωµένος, ούτε να έχω κάποιο ιδιαίτερο χάρισµα, επαναλαµβάνω – είναι πως ο Ιωάννης σε αυτό το κεφάλαιο, περιγράφει πράγµατι ως “Θηρίο” το ίδιο το Παγκόσµιο Οικονοµικό Φόρουµ και τον επικεφαλής αυτού.

Πολλοί συµφώνησαν µαζί µου, άλλοι πάλι όχι. Δεκτόν και αποδεκτόν.

Επαναλαµβάνω, δεν είχα ΚΑΜΜΙΑ ευλογία από κανέναν στο να εκφέρω µια τέτοια παρακινδυνευµένη άποψη. Ωστόσο το έπραξα, χρησιµοποιώντας ό,τι στοιχεία είχα στα χέρια µου για να την τεκµηριώσω. Εσείς και µόνον εσείς που µε διαβάζετε, θα κρίνετε αν αυτά που επικοινώνησα ήταν ορθά ή…αρλούµπες. Όσοι από εσάς δεν το έχετε διαβάσει, προτείνω να το διαβάσετε. Θα φροντίσω να αναρτηθεί το PDF αρχείο του άρθρου στο τέλος αυτού του κειµένου.

Πάµε παρακάτω.

Από τότε που έγραψα το άρθρο, πέρασαν…αρκετές ηµέρες και πολύ νερό κύλισε στο αυλάκι. Είχαµε απίστευτες εξελίξεις τόσο στο µέτωπο του πολέµου της Ουκρανίας, όσο και στις…παρανοϊκές “διακηρύξεις” των ανώτερων και ανώτατων µελών του Φόρουµ, οι οποίες πραγµατικά ήταν κυριολεκτικά ένα βουνό από βλασφηµίες εναντίον του προσώπου του ίδιου του Θεού, επιβεβαιώνοντας κατά κράτος τον Ιωάννη που τα είχε γράψει 2.000 χρόνια πρίν.

Οι εξαγγελίες αυτές όµως, παρά την όποια βαρύτητα τους, εξακολουθούν να…παραµένουν “εξαγγελίες”, χωρίς κανένας εκ των … υπάκουων και πειθήνιων “ηγετίσκων” που ελέγχει το Φόρουµ να µπορεί να τις…εκτελέσει, για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς, είναι και ο συνεχιζόµενος πόλεµος της Ουκρανίας, που δε λέει να …τελειώσει – φυσικά – εις βάρος της Ρωσίας. Ένας άλλος – εξ ίσου σηµαντικός – λόγος, είναι ο πλήρης έλεγχος του µεγαλύτερου σε ισχύ mass media, του Tweeter, από τον …δισεκατοµµυριούχο “αποστάτη” πρώην νεοταξίτη Ελόν Μάσκ, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο, βγαίνει µε διάφορες αναρτήσεις και…περνά γενεές δεκατέσσερις τόσο τον Σβάµπ, όσο και τον παγκόσµιο ρόλο του Φόρουµ του.

Κι έρχεται και η σηµερινή µέρα, όπου ένα ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ άρθρο του διακεκριµένου δηµοσιογράφου Larry Elliott που δηµοσιεύει ο Guardian, βγαίνει στο διαδίκτυο, κάνοντας το κυριολεκτικά άνω-κάτω! Ο Elliott, επικαλείται µαρτυρίες από µια οµάδα νύν και πρώην εργαζοµένων του Φόρουµ, η οποία, σύµφωνα µε τον δηµοσιογράφο, περνά από…στεγνό καθάρισµα τόσο τον ίδιο τον Σβάµπ, όσο και τον … συρφετό του (υπονοώντας – χωρίς να αναφερθεί το όνοµα του – ακόµη και τον ίδιο τον Χαράρι) αλλά και τους … “παγκόσµιους ηγέτες” που προσκυνάνε το Φόρουµ, χαρακτηρίζοντας τους µε πολύ βαριά λόγια!

Και όλα αυτά, λίγα 24ωρα µετά τη βαρύγδουπη δήλωση του ίδιου του Σβάµπ, η οποία έλεγε πως “θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ελεγχθεί πλήρως το διαδίκτυο µε σκοπό την εξαφάνιση τρίτων απόψεων που εµπεριέχουν ρητορική µίσους και…παραπληροφόρηση!

Κι έρχεται η βόµβα που εξαπέλυσε ο τρίτος σε σπουδαιότητα ιστότοπος του διαδικτύου της Βρετανίας, ο Guardian παρακαλώ, ο οποίος πετάει κυριολεκτικά το “γάντι” στο πρόσωπο του υπέργηρου Σβάµπ, βγάζοντας προς τα έξω θέµατα εσωτερικής υφής του Φόρουµ, που κάθε άλλο παρά δείχνουν εικόνα…ισχύος.

Το πλήρες κείµενο του άρθρου του Guardian

Σας παραθέτω λοιπόν όλο το άρθρο του Larry Elliott, για να βγάλετε κι εσείς τα συµπεράσµατα σας.

Το µέλλον του Κλάους Σβαµπ – του κ. Νταβός για περισσότερο από µισό αιώνα – έγινε θέµα συζήτησης στη φετινή

συνάντηση, αφού οι εργαζόµενοι του Παγκόσµιου Οικονοµικού Φόρουµ άσκησαν έντονη κριτική στον πρόεδρό τους και στην έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Μια οµάδα νυν και πρώην υπαλλήλων του WEF που επικοινώνησε µε τον Guardian δήλωσε ότι ο 82χρονος Schwab ήταν νόµος του εαυτού του και είχε περιβάλει τον εαυτό του µε “ευγενείς” που ήταν ανίκανοι να διοικήσουν τον οργανισµό που ίδρυσε στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

“Ο Κλάους βρίσκεται στο τιµόνι του WEF εδώ και 52 χρόνια. Όταν γεννήθηκε το 1938, 122 από τα 195 κράτη στον κόσµο αυτή τη στιγµή δεν υπήρχαν καν. Είναι εντελώς ακαταλόγιστος σε οποιονδήποτε εντός και εκτός του οργανισµού”, δήλωσε η οµάδα.

“Είµαστε µια οµάδα νυν και πρώην εργαζοµένων του WEF. Θέλουµε να διαδραµατίσουµε τον ρόλο µας στην προώθηση της συζήτησης σχετικά µε τον ρόλο που διαδραµατίζει αυτός ο οργανισµός στον κόσµο”.

Η οµάδα δήλωσε ότι θέλει να παραµείνει ανώνυµη. “Διστάζουµε να εµφανιστούµε, καθώς ο Κλάους έχει πολύ καλές διασυνδέσεις και µπορεί να κάνει τη ζωή µας πολύ δύσκολη ακόµη και µετά την αποχώρησή µας από το WEF”.

Οι εικασίες σχετικά µε το µέλλον του Schwab εντάθηκαν αυτή την εβδοµάδα µετά από ένα δηµοσίευµα της διαδικτυακής έκδοσης Politico, σύµφωνα µε το οποίο οι στρατηγικοί εταίροι του WEF – οι εταιρείες που χρηµατοδοτούν την επιχείρηση ύψους 390 εκατ. δολαρίων (315 εκατ. στερλινών) ετησίως – ήταν δυσαρεστηµένοι µε την έλλειψη στρατηγικής διαδοχής.

Η οµάδα των µελών του προσωπικού του WEF δήλωσε ότι είχε δηµοσιεύσει τις επικρίσεις της στην πλατφόρµα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, αλλά αυτές αφαιρέθηκαν κατόπιν αιτήµατος του WEF, κάτι που ο οργανισµός αρνείται.

Οι αναρτήσεις, τις οποίες µοιράστηκε µε τον Guardian, ανέφεραν: “Δεν υπάρχει µεγάλο µέλλον για το WEF µετά τον Κλάους, όχι µόνο επειδή δεν υπάρχει σαφής διάδοχος, αλλά και επειδή το διοικητικό του συµβούλιο είναι µια τέτοια φωλιά Έχιδνας, που η ανώτερη ηγεσία θα είναι ο ένας στο λαιµό του άλλου τη στιγµή που ο γέρος θα αποχωρήσει“.

Εκπρόσωπος του WEF δήλωσε: “Ο Κλάους δεν είναι ο µόνος που µπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: “Το διοικητικό συµβούλιο αποφασίζει για κάθε µελλοντικό διορισµό στην ηγεσία του ιδρύµατος. Το φόρουµ διαθέτει µια ισχυρή θεσµική δοµή διακυβέρνησης για να διασφαλίσει τη συνεχή ικανότητά του να υποστηρίζει πλήρως την αποστολή του”.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωµένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ είναι µία από τις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί µε το ρόλο.

Η οµάδα πρώην και νυν εργαζοµένων του WEF αµφισβήτησε την ικανότητα του οργανισµού να λειτουργήσει χωρίς τον Schwab στο τιµόνι.

“Ο Κλάους επιλέγει τους ηγέτες του µε τα ίδια κριτήρια που χρησιµοποιεί ο Πούτιν για να επιλέξει βουλευτές για την κρατική Δούµα: πίστη, δόλο (έλλειψη ηθικής) και προπαντός σεξουαλισµό. Η ποιότητα των ανθρώπων στην κορυφή αντανακλά τον τύπο των ανθρώπων που εργάζονται για τον υπόλοιπο οργανισµό“.

Ο επικεφαλής µιας βρετανικής εταιρείας συµφώνησε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχος του Σβάµπ. “Η εντύπωσή µου είναι ότι θα πεθάνει µε τις µπότες του”, δήλωσε το στέλεχος.

Ένας άλλος µακροχρόνιος συµµετέχων στο Νταβός εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Σβάµπ επέτρεψε να βγουν στην επιφάνεια εικασίες σχετικά µε το µέλλον του. “Αν είµαι ειλικρινής, το βρίσκω λίγο ασεβές [δεδοµένων όλων όσων έχει κάνει], αλλά θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα συνέβαινε και να λάβει µέτρα για να το αποτρέψει”.

(Υπενθυµίζεται ότι) το Παγκόσµιο Οικονοµικό Φόρουµ είναι Ελβετικό Ίδρυµα και δεν έχει µετόχους.

Και όποιος από τους νεοταξίτες το διάβασε, έπεσε ξερός.

Η…φωλιά των Εχιδνών, ο …γέρος και η ΠΛΗΓΗ του Θηρίου

Η οµάδα αυτή των – πρώην και νύν – εργαζόµενων και στελεχών που αναφέρει ο Elliott, σίγουρα δεν…είναι και από τα καλύτερα “παιδιά”. Οι τύποι αυτοί, απλά φοβούνται µήπως χάσουν τους µισθούς τους, την – καθόλου ευκαταφρόνητη – θεσούλα τους ή ακόµη και την … ολοκληρωτική αποτυχία του σκοπού και των στόχων του Φόρουµ για Παγκόσµια Κυβέρνηση και για την εφαρµογή της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”, µέσω των οποίων στόχων επιδιώκουν να συµπεριληφθούν κι αυτοί στην λεγόµενη Ελίτ. Αισθάνονται αδικηµένοι, έχουν παράπονα ότι τους συµπεριφέρονται ως …περίπου δευτεράντζες, κρίνουν µε αυστηρότητα εξ όσων δύνανται να αντιληφθούν το τί συµβαίνει πίσω από τις βαριές κουρτίνες και τα σόου µε τα πολυτελή σκηνικά και τις τηλεοπτικές κάµερες και τα βαρύγδουπα λόγια των ιθυνόντων. Και σίγουρα, δεν έχουν καµµιά εµπιστοσύνη τόσο στον ίδιο τον Σβάµπ – υπό την έννοια του αν είναι πράγµατι ικανός για την επιβολή ενός τέτοιου κολοσσιαίου στόχου, όπως είναι το Global Domination.

Η εικόνα που περνάει προς τα έξω το ίδιο το Φόρουµ, είναι µια εικόνα ενός ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ οργανισµού (“Τις όµοιος τω θηρίω; τις δύναται να πολεµήση αυτώ;”), ο οποίος – κατά τους ίδιους τους νεοταξίτες – “έχει αναλάβει να…σώσει τον πλανήτη από την κλιµατική καταστροφή, καταργώντας στην ουσία την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση και να δηµιουργήσει µια νέα γενιά ανθρώπων, τους µετα-ανθρώπους, οι οποίοι θα τρέφονται µε συνθετικές ουσίες – άγνωστης προέλευσης ασφαλώς – και υποταγµένους στα πρότυπα της 4ης βιοµηχανικής επανάστασης”.

Όσοι εκ των πολιτικών και κυβερνητικών στελεχών της Δύσεως που υποστηρίζουν τόσο το Φόρουµ, όσο και τους στόχους του, δηλώνουν µετά παρρησίας µάλιστα, ότι … ό,τι γίνεται και συµβαίνει, είναι απολύτως δηµοκρατικό, ότι πιστεύουν ακράδαντα στη Δηµοκρατία και την επικαλούνται κάθε τρεις και λίγο.

Ο απλός όµως κόσµος που τους ακούει ή τους βλέπει, ξύνει µε απορία τα κεφάλια του αναρωτώµενος για το “ποιοί είναι όλοι ετούτοι που κορδώνονται από το…πουθενά, ποιός τους ψήφισε, ποιός τους επέλεξε και µε ποιό δικαίωµα επιβάλλουν στους πολιτικούς που ο κόσµος ψήφισε ως ικανούς να τον κυβερνήσουν, όλα αυτά τα…άκρως περίεργα και άκρως επικίνδυνα για το µέλλον του”. Είναι επί της ουσίας, ο µέσος καθηµερινός πολίτης των δυτικών κρατών, που αναρωτιέται γιατί γίνεται αυτός ο πόλεµος µεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας ο οποίος κινδυνεύει ανά πάσα στιγµή να γίνει παγκόσµιος πυρηνικός, γιατί θα πρέπει να… πιστέψουν ότι από τις …αγελάδες που πέρδονται κινδυνεύει ο ίδιος ο πλανήτης και το κλίµα του ή ότι η µαζική αγροτική παραγωγή καταστρέφει το περιβάλλον και δεν το…καταστρέφουν ας πούµε οι… περίεργες και εν πολλοίς ΑΝΑΙΤΙΕΣ πυρκαγιές ή η ανεξέλεγκτη πλέον υλοτοµία. Αναρωτιέται επίσης γιατί θέλουν ετούτοι εδώ οι περίεργοι να τον “µαντρώσουν” µέσα σε “έξυπνες γειτονιές” παρακολουθώντας τον στεγνά και επιτρέποντας του µόνο να…περπατάει και να µη µετακινείται άνευ ειδικής άδειας, να γίνει ένα µε το κινητό του τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του ή ακόµη και να του στερήσουν τη δυνατότητα να κρατάει…αληθινό χρήµα στη τσέπη του και όχι κάποιο αόρατο ψηφιακό νόµισµα που δεν έχει καµµιά ουσιαστική αξία.

Αναρωτιέται ακόµη, γιατί θα πρέπει το παιδί του να εκτίθεται σε παράλογες και ανήθικες σεξουαλικές επιλογές από τα 5 ή 6 χρόνια του και να διαφθείρεται σχεδόν από τη γέννα του! Επειδή κινδυνεύει ο… πλανήτης και πάλι ή µήπως για να γίνει κόλαση η δική του ψυχή καθώς και του παιδιού του; Γιατί θα πρέπει να εµβολιάζεται κάθε τρεις και λίγο, αφού τα εµβόλια αυτά ούτε τον προστατεύουν, αλλά ούτε και τον… γιατρεύουν αλλά τον σκοτώνουν και τον σακατεύουν; Πάλι για να… σωθεί ο πλανήτης;

Αναρωτιέται ακόµη – µιας και πιστεύει επίσης ακόµη στους “δηµοκράτες” πολιτικούς που εξέλεξε – γιατί όλοι αυτοί που βρίσκονται εκεί, στο Νταβός και συναγελάζονται, όταν βλέπουν πραγµατικούς δηµοσιογράφους να τους κάνουν καυτές ερωτήσεις το…βάζουν στα πόδια και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλµού κι όταν βρεθούν µόνο απέναντι στις κάµερες, το στοµατάκι τους δε …σταµατάει; Tι έχουν να κρύψουν, αφού όλα όσα γίνονται µέσω του Φόρουµ, είναι για…το καλό της Ανθρωπότητας;

Και…ξαφνικά ξυπνάει!

Η φωλιά των Εχιδνών που επικαλούνται τα “παιδιά” της Οµάδας των πρώην και νυν εργαζόµενων του Φόρουµ, είναι όχι µόνο ΑΛΗΘΗΣ, αλλά και ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΗ. Είναι πράγµατι τα ΦΙΔΙΑ του ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, τον οποίο προσκυνάνε όλοι όσοι βρίσκονται στο Νταβός, παρέα µε τον Σβάµπ τον…υπέργηρο και τον συρφετό του. Η είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ περί των…σεξουαλικών οργίων µε χιλιάδες πληρωµένες “escort”, µυρίζει από πίσω “σατανιστικές τελετές” τα βράδια, µε σεξουαλικά όργια και – ίσως – και ανθρωποθυσίες. Είναι επίσης γεγονός, ότι σε κάθε “συνεδρίαση” του WEF, όλο και… κάποια “φουκαριάρα” escort …εξαφανίζεται και “χάνονται τα ίχνη της” από προσώπου γης εντελώς ανεξήγητα. Μέχρι που να συλληφθεί ο Εβραίος και Καµπαλιστής Επστάιν, τη “βρώµικη” αυτή δουλειά, δηλαδή την …χορήγηση κοριτσιών προς τα πρόσωπα της Ελίτ την έκανε αυτός. Μέχρι που τον…αυτοκτόνησαν οι συνεργάτες του της Ελίτ, µια ωραία πρωΐα µέσα στο κελί φυλακών υψίστης ασφαλείας όπου τον είχαν παραχώσει. Μετά…δεν µάθαµε ποιός τον διαδέχτηκε. Θα το µάθουµε όµως σύντοµα, να είστε βέβαιοι.

Το κακό για όλους αυτούς τους…περίεργους και βαθιά άρρωστους τύπους, είναι ότι πιστεύουν στον Σατανά µε βαθιά επίσης προσήλωση. Διότι δεν ξέρουν τι κάνουν και µε τι είδους δυνάµεις παίζουν . Ενδεχοµένως το ίδιο να ισχύει και για τα… “παιδιά” της Οµάδας που επικαλείται ο Elliott στο άρθρο του. Γι αυτό και …ανησυχούν για το µέλλον τους και την τύχη του Φόρουµ, όταν εκλείψει ο “θείος Κλάους” και θεωρούν τους πάντες πέριξ αυτού, ακόµη και τους πολιτικούς – παιδιά του, που η οµάδα αυτή αποκαλεί ως ανίκανους – ουδέν αληθέστερον τούτου – και διεφθαρµένους και εποµένως πλήρως ακατάλληλους να φέρουν το …έργο εις πέρας. Ηλίου φαεινότερο άλλως τε, µιας και ο εµπνευστής και συνιδρυτής του Φόρουµ, ο πολύς Χένρυ Κίσσινγκερ τους έχει κράξει υπέρ του δέοντος πολύ, για την πλήρη ανικανότητα την οποία έχουν επιδείξει στο ζήτηµα της Ρωσίας και του Ρωσο-ουκρανικού πολέµου, όπου δεν κατόρθωσαν µε τις βλακώδεις κινήσεις τους όχι µόνο να σταµατήσουν τους Ρώσους, αλλά ούτε καν να δείξουν τον απαιτούµενο ΣΕΒΑΣΜΟ σε µια σύγχρονη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Και τώρα να κινδυνεύει πραγµατικά ο πλανήτης να γίνει…ακατοίκητος από τα πυρηνικά που θα πέσουν, αν δεν δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα.

Όσο για τον ίδιο τον Θεό…ασφαλώς και τα δικά Του σχέδια είναι κατά πολύ καλύτερα από αυτά του Σβάµπ και των …ανίκανων που σέρνει πίσω του. Τα περίφηµα εµβόλια του Μπουρλά και των άλλων “παιδιών” της Big Pharma, από…πανάκεια δια πάσαν νόσον και πάσαν µαλακίαν, αποδείχτηκαν ώς ένα από τα φοβερότερα βιολογικά όπλα εναντίον της Ανθρωπότητας. Τόσο ο κόσµος που τα έλαβε (οι περισσότεροι τουλάχιστον) όσο και ο κόσµος που ΔΕΝ τα πήρε επειδή αντιστάθηκε, όλοι µαζί ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ την κοµπίνα, η οποία είχε σχεδιαστεί από τον µαίτρ του…τρόµου Μπίλ Γκέιτς για να µειωθεί τουλάχιστον κατά 15% ο ανθρώπινος πληθυσµός. Ο µύθος για τον Covid ως…θανατηφόρα ασθένεια, επίσης κατέρρευσε, µιας και οι µόνοι οι οποίοι αρρώσταιναν βαριά, ήταν οι…εµβολιασµένοι!

Τα σχέδια τους για την…επερχόµενη σίτιση που θα πρέπει να καταναλώνουν οι άνθρωποι επίσης κατέρρευσαν, µιας και ούτε οι τεράστιες καµπάνιες που επιχείρησαν οι…ανίκανοι του Φόρουµ έπεισαν την κόσµο ότι οι…τραγανές κατσαρίδες ή οι καπνιστές ακρίδες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε …πρωτεΐνες και άρα είναι θρεπτικότατη τροφή, αλλά ούτε και τα…συνθετικά φιλέτα σολοµού από…φυτικές ίνες έπεισαν ότι θα µπορούσαν να αντικαταστήσουν τον φρέσκο σολοµό για να…µη κινδυνέψει το…είδος! Ούτε καν τους vegan, οι οποίοι είναι δηµιούργηµα των ιδρυµάτων του Σόρος. Τα βλέπω εγώ συχνά να κάθονται για…µέρες στα ράφια των σούπερ µάρκετ µέχρι που να µετακοµίσουν σε άλλα ράφια καταστηµάτων που πουλάνε …ληγµένα σε εξευτελιστικές τιµές προκειµένου να µη πεταχτούν στα σκουπίδια.

Αλλά ούτε και τα σχέδια τους για τον…διαµελισµό της “µισητής” Ορθόδοξης Ρωσίας ευοδώνουν. Διότι η …πανάθλια και εσχάτως χαρακτηρισθείσα ως …τροµοκρατική οργάνωση (χαχαχα) Wagner, πρωταγωνίστησε στο να ισοπεδωθεί το Μπαχµούτ και να καταληφθούν ορυχεία και οι γύρω πόλεις στρατηγικής σηµασίας, εκεί που οι… σχεδιαστές του Φόρουµ επέµεναν ότι η Ρωσία θα…νικηθεί και οι Ουκρανοί θα θριαµβεύσουν.

Το µεγάλο χτύπηµα όµως για τους “ανίκανους και διεφθαρµένους”, ήταν η …αποστασία του Μάσκ, ο οποίος είδε µε το τι είδους τύπους πήγε να συνεργαστεί και…πραγµατικά τρόµαξε, όχι από την ανικανότητα τους, αλλά από την ίδια την σατανική τους υφή. Ο Μάσκ, ήταν από τους πρώτους που σχεδίαζε το ψηφιακό µέλλον για την Ελίτ, βγάζοντας σε µαζική κυκλοφορία τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητα της Tesla. Kαι όταν είδε µε το τι έχει να κάνει, την …κοπάνησε µε ελαφρά και όχι µόνο. Επειδή είναι και ο ίδιος αλαζόνας, αποφάσισε να τους χτυπήσει εκεί ακριβώς που πονούσαν, δηλαδή στην…ελευθερία της πληροφορίας. Και µε µια κίνηση – µατ, αρπάζει τον βασιλιά των mass media, το Twitter κυριολεκτικά µέσα από τα χέρια τους, το απελευθερώνει από κάθε είδους “δεσµά” και το… αµολάει εναντίον τους µε σφοδρότητα. Το τελευταίο µάλιστα tweet του για τα εµβόλια, τα οποία θεωρεί ο ίδιος ότι τον…σακάτεψαν χωρίς να ξέρει το βαθµό του σακατέµατος, έχει γίνει viral ιδίως εδώ στην Αυστραλία, όπου έχει εµβολιαστεί ακόµη και το… τζιτζίκι που τραγουδάει στο δέντρο που έχω στην µπροστινή µου αυλή. Και φυσικά ο κόσµος ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

Πραγµατικά πρόκειται λοιπόν όχι απλά για…ανίκανους όπως τους χαρακτηρίζει η Οµάδα των νυν και πρώην, αλλά για επικίνδυνους ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Και φυσικά, η οµάδα εκ των έσω αποστασιοποιείται. Και ο Guardian µη σας πω, επειδή τόλµησε να ανεβάσει αυτό το άρθρο-κόλαφο.

Όλοι πλέον όσοι ακολουθούν το ΘΗΡΙΟ, τρέµουν την επόµενη µέρα. Και για να µην έρθει η µέρα αυτή, το ΘΗΡΙΟ θα παλέψει µέχρις εσχάτων.

Όπως και ο Ζελένσκι, που ενώ κινδυνεύει µέρα µε τη µέρα να καταρρεύσει, µιλάει για µάχη µέχρι τον τελευταίο Ουκρανό στρατιώτη.

Το Θηρίο, είναι αναµφισβήτητα βέβαιο ότι θα νικηθεί. Και θα νικηθεί από τον έναν και Μοναδικό Τρισυπόστατο Θεό, διότι η µοίρα του Σατανά που κυβερνάει το Θηρίο, είναι η µοίρα του…looser. Πάντα έχανε τις µάχες που έδινε µε τον Θεό και πάντα θα τις χάνει. Υποµονή µόνο χρειάζεται από εµάς και προπαντός ΠΙΣΤΗ. ΘΕΡΜΗ ΠΙΣΤΗ!

Η Ορθοδοξία όχι µόνο θα νικήσει, αλλά θα θριαµβεύσει. Το έχω γράψει σε ένα άλλο άρθρο µου, που επίσης σας καλώ να το διαβάσετε αν δε το έχετε κάνει ήδη.

Προς το παρόν, το Θηρίο απλά δέχτηκε τον τελευταίο καιρό µερικά πολύ ισχυρά χτυπήµατα, τα οποία τα λες και ΘΑΝΑΣΙΜΑ. Αν λοιπόν διαβάσουµε όλο το κεφάλαιο 13 του Ιωάννη, θα διαπιστώσουµε πως τα χτυπήµατα που δέχτηκε το ΘΗΡΙΟ, θεραπεύτηκαν µεν θαυµατουργά (πράγµα που σηµαίνει πως θα εξακολουθήσει να στέκεται όρθιο) αλλά… η θεραπεία θα αποδειχθεί ΨΕΥΤΙΚΗ. Και για να δείξει ότι στέκεται καλά στα πόδια του, θα πολεµήσει ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΣΑ µέχρι το τέλος. Εµείς θα είµαστε δυστυχώς θεατές, ίσως και θύµατα αυτής της µάχης. Όποιοι όµως από εµάς ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ και θέλει ο Θεός να γίνει αυτό, κυριολεκτικά θα ζήσουµε σε µια απίστευτη εποχή. Μια εποχή όπου θα βασιλεύει η ειρήνη, η ευηµερία και η αληθινή ΠΙΣΤΗ. Μέχρι να έρθει το άλλο µεγάλο ΘΗΡΙΟ, ο Αντίχριστος, όπου εκεί θα δοθεί η µεγάλη µάχη. Εµείς οι µεγάλοι δε θα ζούµε. Θα προετοιµάσουµε όµως τα παιδιά µας, για να δώσουν αυτά τη δική τους µάχη και να γίνουν οι αυριανοί ΑΓΙΟΙ που θα κερδίσουν την αιώνια Ζωή…

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Αφήστε μια απάντηση