Ηλίας Καλλιώρας : Κίνα: Ιστορική Πορεία και ο Επίγειος Αρμαγεδδών

Οι Σιωνιστές θέλουν την Κίνα για νέα Αμερική

Η Κίνα είναι η πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου με πληθυσμό που ξεπερνά τα 1.41 δισ. κατοίκους και έκταση περίπου 9.6 εκατ. τ.χλμ. Η Κίνα ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου 1949 και την κυβερνά το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας με μονοκομματικό σοσιαλιστικό καθεστώς. Για χιλιετίες, το πολιτικό σύστημα της Κίνας στηρίχθηκε σε απόλυτες κληρονομικές μοναρχίες και δυναστείες. Η Κίνα κατέχει πυρηνικά όπλα, έχει τον μεγαλύτερο στρατό και τον δεύτερο μεγαλύτερο αμυντικό προϋπολογισμό στον κόσμο.

Η λέξη «Κίνα ή China» εμφανίζεται το 1516 σε περιοδικό το οποίο μεταφράζει κείμενα του Πορτογάλου εξερευνητή Duarte Barbosa. Το 1655, ο Martino Martini πρότεινε ότι η λέξη «China» προέρχεται από το όνομα της δυναστείας Qin (Τσιν). Η Κίνα θεωρείται ως ένας από τους παλαιότερους πολιτισμούς του κόσμου. Τα απολιθωμένα δόντια του Homo sapiens ανακαλύφθηκαν στο σπήλαιο Fuyan στην κομητεία Dao.

Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, η πρώτη δυναστεία ήταν η Xia, η οποία εμφανίστηκε γύρω στο 2100 π.Χ. Η επόμενη δυναστεία των Σανγκ επιβεβαιώθηκε από σύγχρονα αρχεία που κυβέρνησαν από τον 17ο έως τον 11ο αιώνα π.Χ. Το Shang κατακτήθηκε από τους Zhou, οι οποίοι κυβέρνησαν μεταξύ του 11ου και του 5ου αιώνα π.Χ.

Την εποχή της περιόδου των εμπόλεμων κρατών του 5ου-3ου αιώνα π.Χ. είχαν απομείνει μόνο επτά ισχυρά κράτη. Η περίοδος των εμπόλεμων κρατών έληξε το 221 π.Χ. αφότου το κράτος του Τσιν κατέκτησε τα άλλα έξι βασίλεια, επανένωσε την Κίνα και καθιέρωσε την κυρίαρχη τάξη απολυταρχίας. Ο βασιλιάς Ζενγκ αυτοανακηρύχτηκε πρώτος Αυτοκράτορας της δυναστείας Τσιν.

Την δυναστεία των Τσιν ακολούθησαν η δυναστείες των Χαν, Τζιν, Σούι, Τανγκ, Σονγκ και του Χιτάν Λιάο μέχρι τον 10ο αιώνα μ.Χ. Μεταξύ του 10ου και του 11ου αιώνα, ο πληθυσμός της Κίνας διπλασιάστηκε σε μέγεθος σε περίπου 100 εκ. ανθρώπους. Η δυναστεία των Σονγκ προχώρησε στην αναβίωση του Κομφουκιανισμού ως απάντηση στην ανάπτυξη του Βουδισμού.

Η κατάκτηση της Κίνας από τους Μογγόλους ξεκίνησε το 1205 με τη σταδιακή κατάκτηση της Δυτικής Χσιά από τον Τζένγκις Χαν. Το 1271, ο Μογγόλος ηγέτης Kublai Khan ίδρυσε τη δυναστεία Γιουάν η οποία κατέκτησε το τελευταίο υπόλοιπο της δυναστείας Σονγκ το 1279. Η δυναστεία των Μινγκ κυβέρνησε την Κίνα από το 1368 έως το 1644. Στη συνέχεια, ακολούθησε η δυναστεία των Τσινγκ μέχρι το 1912, που είναι η τελευταία αυτοκρατορική δυναστεία της Κίνας. Τελευταίος αυτοκράτορας της Κίνας ήταν ο 4χρονος Puyi, δίνοντας τέλος στα περίπου 5.000 χρόνια μοναρχίας στην Κίνα.

Ενδιαμέσως, στα μέσα του 19ου αιώνα, η δυναστεία Τσινγκ γνώρισε τον ιμπεριαλισμό στους Πολέμους του Οπίου με τη Βρετανία και τη Γαλλία. Η Κίνα αναγκάστηκε να εκχωρήσει το Χονγκ Κονγκ στους Βρετανούς βάσει της Συνθήκης του Νανκίνγκ του 1842. Ο Πρώτος Σινο-Ιαπωνικός Πόλεμος (1894–1895) είχε ως αποτέλεσμα την εκχώρηση της Ταϊβάν στην Ιαπωνία.

Την 1η Ιανουαρίου 1912, ιδρύθηκε η Δημοκρατία της Κίνας και ο Σουν Γιατ-σεν του Κουομιντάνγκ (το KMT ή Εθνικιστικό Κόμμα) ανακηρύχθηκε προσωρινός πρόεδρος. Στα τέλη της δεκαετίας του 1920, το Κουομιντάνγκ υπό τον Τσιανγκ Κάι Σεκ (1887-1975) μπόρεσε να επανενώσει τη χώρα υπό τον έλεγχό του. Ακολούθησε η άκρως αιματηρή εμφύλια σύρραξη.

Ο κινεζικός εμφύλιος πόλεμος διεξήχθη μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Κίνας υπό την ηγεσία του Κουομιντάνγκ και των δυνάμεων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Η ένοπλη εμφύλια σύγκρουση συνεχίστηκε κατά διαστήματα από την 1η Αυγούστου 1927 έως τις 7 Δεκεμβρίου 1949 και έληξε με τον κομμουνιστικό έλεγχο της ηπειρωτικής Κίνας, αναγκάζοντας την ηγεσία της Δημοκρατίας της Κίνας (Κουομιντάνγκ) να υποχωρήσει ή εγκλωβιστεί στο νησί της Ταϊβάν.

Μετά την παράδοση της Ιαπωνίας το 1945, η Ταϊβάν επανήλθε-παραδόθηκε στον κινεζικό έλεγχο. Ωστόσο, η εγκυρότητα αυτής της παράδοσης είναι αμφιλεγόμενη. Διότι, αν και η κυριαρχία της Ταϊβάν μεταβιβάστηκε νόμιμα και εάν η Κίνα είναι ο νόμιμος αποδέκτης, εντούτοις, λόγω πολύπλοκων ζητημάτων που προέκυψαν από τον χειρισμό της παράδοσης της Ιαπωνίας από τις Συμμαχικές Δυνάμεις, το πολιτικό καθεστώς της Ταϊβάν παραμένει άλυτο και συνεχίζει να αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα σημείο πιθανού πολέμου μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν.

Την 1η Οκτωβρίου 1949, ο Πρόεδρος του ΚΚΚ Μάο Τσε Τουνγκ κήρυξε επίσημα την ίδρυση της σημερινής κομμουνιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ). Το 1966, ο Μάο και οι σύμμαχοί του ξεκίνησαν την Πολιτιστική Επανάσταση, πυροδοτώντας μια δεκαετία πολιτικών κατηγοριών και κοινωνικής αναταραχής που κράτησε μέχρι το θάνατο του Μάο το 1976. Τον Οκτώβριο του 1971, η κομμουνιστική ΛΔΚ (Κίνα) αντικατέστησε τη Δημοκρατία της Κίνας (Ταϊβάν) στα Ηνωμένα Έθνη και πήρε την έδρα της ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Ντενγκ Σιαοπίνγκ ανέλαβε την εξουσία το 1978. Η Κίνα υιοθέτησε το ισχύον σύνταγμά της στις 4 Δεκεμβρίου 1982. Το 1989, έλαβε χώρα η καταστολή των φοιτητικών διαδηλώσεων στην πλατεία Τιενανμέν. Οι Τσιανγκ Ζεμίν, Λι Πενγκ και Ζου Ρονγκτζί ηγήθηκαν του έθνους τη δεκαετία του 1990. Το Βρετανικό Χονγκ Κονγκ και το πορτογαλικό Μακάο επέστρεψαν στην Κίνα το 1997 και το 1999, αντίστοιχα. Ακολούθησαν οι ηγεσίες των Χου Τζιντάο και Ουέν Ζιαμπάο τη δεκαετία του 2000. Ο σημερινός πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ κυβερνά την Κίνα από το 2012.

Δεν αποτελεί μια απλή σύμπτωση και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η παγκόσμια τάχα ή δήθεν πανδημία COVID-19 ξεκίνησε από τη Γουχάν της Κίνας το Νοέμβριο του 2019. Γιατί άραγε ξεκίνησε στην Κίνα και όχι κάπου αλλού αυτή η προσχεδιασμένη και σιωνιστικά στημένη παγκόσμια παράσταση με τα τάχατες ή δήθεν «εμβόλια»; Τα διεθνικά πράγματα, γεγονότα και εξελίξεις είναι πάρα πολύ βαθύτερα στην ουσία τους από όσο φαίνονται εξωτερικά ή επιφανειακά και από όσα μας είπαν ή πιπίλισαν τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης ανά την οικουμένη.

Οι πολιτικές ή στρατηγικές τύπου Zero-COVID, που οδήγησαν σε ποικίλες διαμαρτυρίες σε όλη την Κίνα, δεν είναι τυχαίες, αθώες και άσχετες με το υπάρχων καθεστώς και την μελλοντική πορεία της Κίνας. Γιατί άραγε έλαβαν χώρα στην Κίνα, και όχι σε κάποιες άλλες χώρες, οι πλέον αυστηρές πολιτικές εγκλεισμού, χρήσης στρατοπέδων συγκέντρωσης και δια της βίας τεστ, απομόνωσης, καραντίνας και φυλάκισης των πολιτών της; Γιατί η Κίνα έδρασε τόσο απάνθρωπα και ιδιαζόντως σκληρά και πέρα από κάθε άλλη χώρα σε ένα θέμα που έχει παγκόσμιες διαστάσεις και διεθνική κοινωνική διάχυση; Γιατί;

Η δική μου σκέψη-απάντηση σε αυτό το μέγα «γιατί;» είναι η ακόλουθη: Όλα τα παγκόσμια σημάδια και οι διεθνικές εξελίξεις δείχνουν ότι η Κίνα έχει επιλεγεί από την Πενταρχία του σκότους να αποτελέσει την επόμενη Αμερική. Με άλλα λόγια, οι κοσμοκράτορες σιωνιστές Ρότσιλντ, μαζί με τα ανά τον κόσμο επίχρυσα υποζύγιά τους, έχουν επιλέξει την Κίνα να αποτελέσει τη νέα παγκόσμια υπερδύναμη, μετά το τέλος του προσχεδιασμένου επίγειου αρμαγεδδώνα και αφού ενδιαμέσως την Αμερική την καταστήσουν ή την κάνουν οι ίδιοι ..Μερική.

Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» της Νέας Εποχής έχει και διατηρεί μια εξέχουσα παγκόσμια θέση και λαμπρή μελλοντική πορεία για το κινεζικό καθεστώς. Αυτό είναι φανερό στις μέρες μας. Πίσω από όλα και από όλους υπάρχει και τους «ενώνει» η αόρατη σιωνιστική Πενταρχία του σκότους.

Μην ξεχνάμε ότι τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών θέλουν να αποδεκατίσουν κυριολεκτικά την ανθρωπότητα και να την αφανίσουν από προσώπου γης. Μας το λένε ξεκάθαρα και το γράφουν ρητώς και ευθέως και επανειλημμένα οι ίδιοι. Για τους απανταχού εωσφοριστές την Νέας Εποχής, αυτό που ξεκίνησε στην Ουκρανία θα κλείσει με χρήση πυρηνικών. Αυτό είναι το φρικτό σχέδιό τους.

Όλα ήδη πήραν τον ανέκκλητο δρόμο τους και ήδη όλος ο πλανήτης βιώνει τους πόνους της γέννας του νέου κόσμου που έρχεται. Οι ενέσεις μάρκας ή τύπου «5G-χερτζ» του μέγα «φιλάνθρωπου» Γκέιτς, οι γιγαντιαίοι και «ανεξήγητοι» σεισμοί στην Τουρκία όπως τόνισε δημοσίως ο Ερντογάν και οι δήθεν εξωτερικές «επιθέσεις» των ΑΤΙΑ και των «εξωγήινων», μαζί με όλα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία και στον υπόλοιπο κόσμο, όλα τους συν-αποτελούν ένα μέρος ή κομμάτι του παγκόσμιου σιωνιστικού ψηφιδωτού που λέγεται «Μεγάλη Επαναφορά» του Κ. Σβαμπ.

Για την ώρα, η Κίνα φαίνεται και δείχνει εξωτερικά ως ένας καλός σύμμαχος που εργάζεται και συνεργάζεται άρτια με τη Ρωσία. Μια διμερής συνεργασία που λαμβάνει χώρα σε πολλά επίπεδα, φόρα, διαστάσεις και φάσεις όπως είναι: Η ίδρυση και λειτουργία του αντιαμερικανικού συνασπισμού των κρατών των BRICS, οι απανωτές δηλώσεις στήριξης της Ρωσίας από μέλη της κινεζικής κυβέρνησης, οι γίγα διμερείς συμφωνίες φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων με την Ρωσία, οι πωλήσεις τεράστιων ποσοτήτων όπλων και η εκατέρωθεν μεταφορά τεχνολογίας με Ρωσία και πάει λέγοντας.

Με φόντο την σιωνιστική Πενταρχία, που εργάζεται μέσα από τις παγανιστικές στοές για την ίδρυση της παγκόσμιας Εβραϊκής κυβέρνησης, υπάρχει και μια ακόμη τυχαία χρονική συγκυρία, μια παράξενη σύμπτωση, μια αναμενόμενη «έκπληξη» και διεθνική συγχορδία των σιωνοκινούμενων ΗΠΑ με την Κίνα στο θέμα των ΑΤΙΑ. Ας αφήσουμε τα μπαλόνια. Αυτό ήταν το προοίμιο ή το αναγκαίο πρελούδιο για όλα αυτά που θα ακολουθούσαν στη συνέχεια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ηθικιστική στάση, ο κοινωνικός τρόπος, η κομφουκιανή κουλτούρα, οι πολιτικοί μέθοδοι και η γενικότερη πολιτική και γεωστρατηγική προσέγγιση του καθεστώτος της Κίνας τόσο προς τους κινέζους όσο επίσης και προς τον υπόλοιπο κόσμο αποτελεί μελλοντικό θησαυρό για τους σκοτεινούς ηγέτες της Νέας Τάξης.

Το ηθικο-κοινωνικό και πολιτικο-στρατιωτικό πλαίσιο και οι γενικότερες πολιτιστικές αρχές που ακολουθεί η Κίνα ταιριάζουν, συγκολλούν και πέφτουν «κουτί» στα σκοτεινά σχέδια των πεφωτισμένων παγκοσμιοποιητών. Η Κίνα είναι ένα εξέχων, έτοιμο, γιγάντιο και προδρομικό σύστημα ευκολότερης εισαγωγής της παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας.

Τι εννοώ; Διαβάστε: Μετά το Γουχάν, η διεθνής ειδησιογραφία γέμισε με αμέτρητες εικόνες, σελίδες, τίτλους, υπότιτλους, λέξεις και φράσεις όπως είναι λόγου χάρη και οι ακόλουθοι: «Στρατόπεδα καραντίνας», «οπλισμένοι άντρες με στολές κατά του κορονοϊού», «καταυλισμοί μαζικής καραντίνας», «σύγχρονα κολαστήρια στην Κίνα», «αρπάζουν πολίτες μέσα από τα σπίτια τους», «αυτοσχέδια στρατόπεδα συγκέντρωσης για καραντίνα», «τριτοκοσμικές συνθήκες φυλακής και απάνθρωπες συνθήκες εγκλεισμού και κράτησης», «το Πεκίνο απαιτεί τον εγκλεισμό συγγενών και φίλων όσων νοσούν με τον κορονοϊό», κλπ.

Για να τα έχουν με όλους καλά εξωτερικά ή επιφανειακά και για να συνεχίσουν ταυτόχρονα να συν-εργάζονται αοράτως, σταθερά και υπογείως με την σιωνιστική Πενταρχία του σκότους και με όσα έταξαν ο ένας στον άλλο -ή και απλώς συγκυριακά συμπαρατάσσονται-, οι κινέζοι ηγέτες υποχρεωτικά προσποιούνται ή κάνουν τον …κινέζο!

Οι ανώτατοι ηγέτες τάχατες και για τα μάτια του κόσμου βρίσκονται σε «πόλεμο» με την Αμερική για τα ..κινέζικα μπαλόνια τα οποία επιτυχώς κατέρριψαν τα τελευταίας γενιάς αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη. Και ο φόβος και ο τρόμος στον κόσμο καλά κρατεί, βασική προϋπόθεση για τους σκοπούς της ίδρυσης της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τι εννοώ ότι οι κινέζοι παριστάνουν τον ..κινέζο; Για παράδειγμα, στην Διάσκεψη του ΝΑΤΟ στο Μόναχο για την Ασφάλεια (18-2-2023), όπως δήλωσε ο ανώτατος διπλωμάτης της χώρας, Ουάνγκ Γι, η Κίνα ούτε έμεινε και πάλι άπραγη ούτε και έριξε λάδι στη φωτιά όσον αφορά την κρίση στην Ουκρανία.

Δηλαδή, και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα! Άσχετα με το εάν μιλάνε ή εκφράζονται οι κινέζοι ηγέτες θετικά και υπέρ της «φίλης» Ρωσίας μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Επωφελής, έξυπνη, διπλωματική και χρήσιμη ουδετερότητα όσο ομοίως και «άψογες» διεθνικές σχέσεις και στάση με σκοπό την μελλοντική παγκόσμια πρωτοκαθεδρία.

Εικονικές διαμάχες και «πόλεμος» με τις υπό πλήρη σιωνιστική κατοχή ΗΠΑ για τα …μπαλόνια και για τους τάχα «εξωγήινους» από την μια πλευρά και χρυσή, ανώδυνη, σκόπιμη και κερδοφόρα πολιτική ουδετερότητα και στάση από την άλλη. Διμερής και με ημερομηνία λήξης «φιλία» της Κίνας με τη Ρωσία από την μια πλευρά και πολυμερής και επωφελής φιλία της Κίνας με την σιωνιστική Πενταρχία και χωρίς ημερομηνία λήξης από την άλλη.

Εν κατακλείδι και συμπερασματικά, θα κάνω τρεις προβλέψεις ή προρρήσεις για την Κίνα, με χρονικό ορίζοντα το τέλος του σε εξέλιξη Γ’ ΠΠ. Πρώτον, η Πενταρχία θα κάνει «δώρο» στην Κίνα την Ταϊβάν. Δεύτερον, η Κίνα θα δεχθεί τα λιγότερα πυρηνικά και θα έχει τις μικρότερες καταστροφές ανάμεσα στις πυρηνικές υπερ-δυνάμεις του κόσμου, μιας και η Ρωσία είναι ήδη «σύμμαχός» της και από την άλλη οι σιωνιστές των ΗΠΑ την «χρειάζονται» στη συνέχεια ως τη νέα «Αμερική». Και, τρίτον, τέλος, η Κίνα θα «πουλήσει» τη «φίλη και σύμμαχο» Ρωσία με αντίτιμο-τυράκι λόγου χάρη την Σιβηρία, σε περίπτωση επικράτησης της «Συλλογικής Δύσης».

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Αφήστε μια απάντηση