Ο ηθικός αυτουργός διάβολος προδίδεται δια των προθέσεών του

Η υπερηφάνεια μας έριξε από τον Ουρανό στη γη

 

Και από τη γη απειλεί να μας ρίξει στην κόλαση

Ηλίας Σκουντριάνος

Γράφει ο Ιάκωβος Τίγκας

Το μυστικό της αθανασίας βρίσκεται στο DNA.

Οι άνθρωποι φτιάχτηκαν δυνητικά και με ελεύθερη βούληση είτε να τραπούν προς την ζωή, είτε προς τον θάνατο.
Τους δόθηκε προειδοποίηση προς τούτο, με την απαγόρευση βρώσης από τον καρπό της γνώσης του καλού και του κακού.

Τι ήταν ο καρπός αυτός δεν γνωρίζουμε.
Τι είχε μέσα ως ουσία που τους οδήγησε στον θάνατο; κάτι που κατέστρεφε τα κύτταρα εκ των ένδον.

Όπως ακριβώς σήμερα μας αποκάλυψε η Σουηδική έρευνα, με αποτέλεσμα την Επιτάχυνση της γήρανσης, μεταξύ των άλλων.

Θα μπορούσε και τότε, να είναι η εισαγωγή ενός ξένου mRNA, που οι άνθρωποι δεν γνώριζαν, το γνώριζε όμως ο οφης που τους πρόσφερε τον απαγορευμενο καρπό.

Γιατι τους τον πρόσφερε με την μορφη φιδιού και όχι κάποιου άλλου ζωου;

Θα μπορούσε να ήταν το mRNA από το δηλητήριο του φιδιού, το οποίο προκάλεσε την έναρξη της γήρανσης και του θανάτου. Αργά, τότε, σε βάθος χρόνου αιώνων στην αρχή, με επιταχυνομενη δράση στο διάβα των αιώνων και δραματική μείωση του προσδόκιμου ζωής, στα 75 περίπου χρόνια, συνοδευόμενο με ασθένειες.

Αυτό κληρονομησαμε από τους πρωπατορες μας, ως απογονοι τους.

Τι μας είπαν σήμερα οι επιστήμονες, ότι αυτή η γήρανση, με τα mRNA επιταχύνεται κι άλλο, καθώς παρατηρήθηκαν φαινόμενα που μοιάζουν με χρόνια δηλητηρίαση, καταστρεφοντας τα κύτταρα εκ των ένδον.

Πόσο mRNA μπόρεσε να λάβει τότε ο Αδάμ κι η Εύα, μ έναν καρπό; ελάχιστο.

Σήμερα, μας είπαν οι επιστήμονες, ότι τα θραύσματα mRNA που εμπεριεχονται σε δύο ενεσιμες δόσεις, υπερβαίνουν τα τρισεκατομμυρια των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος.

Με τις συνεχόμενες επαναλλειπτικες δόσεις, υπερπολλαπλασιαζονται, με προβλέψεις για δραματική μείωση του προσδοκιμου ζωής.

Τι είναι αυτό το ξενο mRNA; εκτός από αυτό που μας είπαν περι mRNA του ιου;
Άρα γε εμπεριέχεται και mRNA απο δηλητήριο φιδιου;

Ποιος γνωρίζει τα ακριβή συστατικά του; γιατι δεν κυκλοφορεί στα φαρμακεια; γιατι δεν παραδίδεται στον καθένα, που να μπορει να το πάρει και να το ερευνησει; γιατι δεν συνταγογραφειται;

Η ιστορία επαναλαμβανεται. Και τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις οι οποίες θα δοθούν σύντομα. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Ούτε τα απόρρητα έγγραφα, των εταιρειών. Ούτε οι παραπλανητικες πληροφορίες που διοχετευτηκαν προς τα έξω, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.

Όσο για το αντίδοτο, ξέρουμε ότι είναι ο καρπός από το δέντρο της ζωής, αυτό που οι καρναβαλοι του Μπακιγχαμ, απεικόνισαν σε ομοίωμα ελικων DNA με λαμπιονια, το οποίο υπερηφανευτηκαν ότι κατάργησαν, με την τροποποίηση που έκαναν, αποκρυπτογραφωντας τον συμβολισμό της ανιερης τελετής.

https://www.facebook.com/100004422610651/posts/pfbid02bSTHtU8oyRo4KxY6q2RaGDJSyAHfMESpA39zKXbuVL48h1mH8KBvcdhsj7rwREE2l/?sfnsn=mo

Αφήστε μια απάντηση