Όλοι πρέπει να μαγειρέψουν σερβική φασολάδα με κρέας! Τσόρμπα, το περίφημο σερβικό πιάτο!

Όλοι πρέπει να μαγειρέψουν σερβική φασολάδα με κρέας!

Τσόρμπα, το γνωστό σερβικό πιάτο! Έφαγα για πρώτη φορά αυτή τη συνταγή σούπας πριν από ένα χρόνο ενώ ταξίδευα στη Σερβία. Η συνταγή για τον Τσορμπά γευστικά μου θυμίζει Bograche.

Η φασολάδα είναι πάντα νόστιμη και γεμάτη γεύση. Σήμερα θα σας δείξω πώς να μαγειρέψετε μια φασολάδα χρησιμοποιώντας μια συνταγή σερβικής σούπας ως παράδειγμα.

Η Σερβία φημίζεται για τα πιάτα της, είναι πάντα νόστιμα και πλούσια. Σερβική συνταγή, αυτή είναι μια αρκετά απλή λύση για να φτιάξετε ένα νόστιμο πιάτο. Η σούπα με κρέας είναι μάλλον μια λιχουδιά για όλους!

Το κύριο πράγμα κατά την προετοιμασία οποιουδήποτε πιάτου είναι ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα με αγάπη.

Συνταγή και συστατικά:

Κόβουμε 100 γρ μπέικον.

Ψιλοκόβουμε 1 κρεμμύδι.

Κόψτε 400-500 γρ παϊδάκια.

Τηγανίζουμε για 3-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

Ψιλοκόψτε 1 καρότο.

Ψιλοκόβουμε 2 γλυκές πιπεριές.

Κόβουμε 100 γρ μανιτάρια σε μικρά κομμάτια.

1 καυτερή πιπεριά και 2 σκελίδες σκόρδο.

Τρίψτε 3 μέτριες ντομάτες.

Αφήστε τα όλα να σιγοβράσουν για 15 λεπτά.

Κόβουμε 2 μεσαίου μεγέθους πατάτες σε μικρούς κύβους.

Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, δεντρολίβανο.

300 γρ φασόλια σε κονσέρβα, 1 λίτρο νερό.

Μαγειρέψτε για 15-20 λεπτά.

ψιλοκόψτε λίγο άνηθο και μαϊντανό.
Καλή όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση